MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 01. 03. 2015.

Novo u "Oazi": fizioterapeutkinja i plesna trenerica

Antonija Papak i Aleksandra BolmanovićAntonija Papak i Aleksandra BolmanovićOd 1. III. 2015. godine u "Oazi" rade dvije nove, mlade zaposlenice: Antonija Papak i Aleksandra Bolmanović. Antonija je iz Karanca i radit će kao fizioterapeutkinja na projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira" (besplatne vježbe za kralježnicu za osobe iznad 60 godina u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani) i na projektu "Pomoć starijim osobama na području Grada Belog Manastira", kojega financira HZZ kroz zapošljavanje u javnom radu "Pomoć zajednici". Na ovom drugom projektu Antonija će provoditi vježbe prilagođene starijim osobama u njihovim domovima.

Druga zaposlenica Aleksandra Bolmanović, porijeklom iz Belog Manastira, plesna je trenerica osječkog Plesnog studija Shine i držat će besplatne plesne radionice za osnovnoškolce, za mlade iznad 14 godina i za vrtićarce (od 5-7 godina). Plesne radionice za osnovnoškolce dio su projekta "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a ostale radionice "Oaza" poklanja belomanastirskim mališanima i malo starijim mladim ljudima.

Pročitano 1075 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok