MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 02. 2015.

Dječji pokladni karneval u Belom Manastiru

Raskoš šarenila, veselja, radosti i mladostiRaskoš šarenila, veselja, radosti i mladosti(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Turistička zajednica Baranje, u suradnji s Gradom Belim Manastirom, organizirala je u ponedjeljak, 16. II. 2015. godine, Dječji pokladni karneval. Bila je to prava raskoš šarenila, veselja, radosti i mladosti. Mališani iz Dječjeg vrtića "Cvrčak" iz Belog Manastira i Šećerane, učenici OŠ "Dr. Franjo Tuđman" i OŠ Popovac, kao i malobrojni učenici belomanastirskih srednjih škola, ponosno su u maštovitim kostimima prošli ulicama našeg grada, veselo pozdravljajući znatiželjne prolaznike. Vesela povorka svoj je put završila u Nastavno-sportskoj dvorani, gdje ih je dočekao velik broj građana.

Tu ih, međutim, nisu dočekali samo građani, nego i zločesti Gargamel u ulozi fašnika. Njega su učenici Druge srednje škole, na radost svih učesnika karnevala, optužili za razne zločestoće i primjereno kaznili. A zločestog, uvijek namrgođenog Gargamela izradile su "Oazine" aktivistice Jelena, Ana i Stela uz pomoć sudionika "Oazine" dječje radionice. Nakon igre, pjesme i plesa učesnici karnevala bili su počašćeni prigodnim pokladnim kolačima – krofnama i toplim čajem, koje su dijelile članice nekoliko belomanastirskih udruga, među njima i "Oaze". I tako se, eto, uspješno završio ovogodišnji Dječji pokladni karneval u Belom Manastiru .

Pročitano 966 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok