MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 14. 02. 2015.

Koncert Zdravka Čolića u Osijeku

'Pjevam danju, pjevam noću, pjevam, sele, što god hoću''Pjevam danju, pjevam noću, pjevam, sele, što god hoću'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Prije pet godina, u nedjelju, 27. XII. 2009. godine, u osječkoj Sportskoj dvorani "Gradski vrt" održan je dugoočekivani koncert Zdravka Čolića. Na ovoj web-stranici tada je zabilježeno da se Čolićevim izlaskom na pozornicu sva publika podigla na noge. Dvorana, čiji je kapacitet 6.000 ljudi, uz ne baš jeftine ulaznice od 140 kuna, bila je popunjena do posljednjeg mjesta, a publika je bila vrlo šarolika: od tinejdžera, preko ljudi srednjih godina koji Čolićeve pjesme nazivaju pjesmama svoje mladosti, do starijih bakica, koje su kao i mlađa publika plesale i pjevale.

Publika je s Čolom pjevala njegove najpoznatije hitove poput "Pjevam danju, pjevam noću", "Pusti, pusti modu", "Jedna zima sa Kristinom" i mnoge druge. Kao uspomenu na osječki koncert svi su tadašnji posjetioci na ulazu u dvoranu dobili i DVD na kojem je bio snimljen Čolićev koncerta održan na beogradskom stadionu Marakani 2007. godine. Nakon dva i pol sata koncert je završio, a publika je izašla vesela i oduševljena.

Na Valentinovo ove, 2015. godine, u subotu (14. II.), u istom gradu i u istoj dvorani, Čolić je, kako je sutradan zabilježeno na web-portalu "Večernjeg lista", održao "još jedan u nizu svojih spektakularnih koncerata i tom prilikom ponovno opravdao titulu miljenika publike, za čije se nastupe redovito traži ulaznica više… Ovaj neprikosnoveni kralj romantike držao je dvoranu na nogama čak tri sata dugim glazbenim nastupom, koji je iz minute u minutu, odnosno iz pjesme u pjesmu prštao emocijama i nevjerojatnom energijom, dovevši atmosferu u dvorani do samog usijanja."

Nakon što je koncert završio i nakon što su se pjevač i muzičari povukli s pozornice, doslovno nitko iz publike nije napuštao dvoranu. Svi su tapšali, vikali da hoće još, zviždali, udarali nogama u pod sve dok se izvođači nisu vratili na scenu i izveli još koju pjesmu – i tako tri puta. Tek tada se publika počela razilaziti. Legendarni Čola na koncu se zahvalio svima koji su došli na koncert i tu noć učinili toliko posebnom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok