MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 12. 2014.

Dodijeljene godišnje volonterske nagrade VCO-a

Kliknite na faksimil da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na faksimil da biste ga vidjeli u većem formatu Pod nazivom "Učiniti nevidljivo vidljivim" u srijedu, 3. XII. 2014. godine, u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku dodijeljene su godišnje volonterske nagrade, koje već devetu godinu dodjeljuje Volonterski centar Osijek (VCO). Nagrade su dodijeljene organizacijama i pojedincima koji su svojim djelovanjem pokazali najbolje primjere volontiranja u zajednici.

Ove godine dodijeljene su tri nagrade u kategoriji za volonterski angažman pojedinca te jedna skupna nagrada u istoj kategoriji, četiri nagrade za primjer dobre prakse uključivanja volontera, jedna nagrada za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva te tri nagrade za školsko volontiranje.

Volonterski centar Osijek od 2006. godine dodjeljuje godišnje volonterske nagrade s ciljem afirmacije volonterstva kao poželjne društvene vrijednosti kroz vrednovanje doprinosa pojedinaca i organizacija koje djeluju za opće dobro.

(Opširnije: Osijekonline.hr
i Vcos.hr)

Pročitano 1119 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok