MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 12. 2014.

Našoj Sabini priznanje za volonterski angažman

Kliknite za veći formatKliknite za veći format U srijedu, 3. XII. 2014. godine, u osječkom Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića uručene su godišnje volonterske nagrade, koje već devetu godinu dodjeljuje Volonterski centar Osijek (opširnije vidjeti ovdje). Onima koji su bili nominirani, a nisu dobili nagrade, ove godine po prvi put su dodijeljena priznanja. Među njima je bila i "Oazina" članica Sabina Rončević, koja je dobila "priznanje za volonterski angažman pojedinca".

Njezinu radost i ponos zbog dobivenog priznanja na upriličenoj svečanosti dijelile su "Oazina" direktorica Vesna Nedić i voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić. Sabina je svoj nesebičan doprinos dala u brojnim satima provedenim za štandovima raznih sajmova i u "Oazinom" internet-klubu i na taj način postala dobitnica zasluženog priznanja.

'Oazina' ekipa na dodjeli volonterskih nagrada: Vesna, Sabina, Ana'Oazina' ekipa na dodjeli volonterskih nagrada: Vesna, Sabina, AnaI ovaj primjer pokazuje da volonterstvo nije zaboravljeno, već – naprotiv – da ima pojedinaca velikog srca koji daju doprinos zajednici, unatoč svakodnevnim brigama i problemima koji ih pritišću. Bilo je jako lijepo i dirljivo vidjeti sve te "nevidljive" pojedince, koji su popunili pozornicu Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i zapravo bili predstavnici puno većeg broja "nevidljivih", koji svakodnevno čine dobra djela. Čestitke i veliko hvala svima njima!

Pročitano 1898 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok