MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 11. 2014.

"Oazine" dječje radionice (X/2014)

31. X. - Noć vještica31. X. - Noć vještica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu listopadu 2014. godine održane su četiri "Oazine" dječje radionice, koje petkom u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra od 18 do 20 sati vodi Stela Fabijan. Na prvoj od tih radionica djeca su izrađivala slike, a pritom su imala na raspolaganju karton, škare, ljepilo, krep-papir i slično.

Ostale radionice bile su neuobičajeno posjećene jer su se na njima izrađivale narukvice od malih gumica, što je trenutni hit. Bilo je zanimljivo promatrati "Oazine" male korisnike kad su jedni druge učili kako se to radi. S voditeljicom su se dogovorili da će napraviti veću količinu takvih narukvica kako bi se mogli priključiti nekoj humanitarnoj akciji.

Posljednji petak u mjesecu bio je rezerviran za tzv. Noć vještica (engl. Halloween), ali je te večeri na radionici bio mali broj djece: jedni su poslijepodne išli u školu, a drugi su maskirani obilazili kuće u svom susjedstvu i – skupljali slatkiše.

Pročitano 1245 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok