MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 09. 2014.

"Jesen u Baranji" – Fišijada

56 majstora fiš-paprikaša56 majstora fiš-paprikaša

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 26. IX. 2014. godine, održano je na belomanastirskom Trgu slobode otvoreno prvenstvo Baranje u kuhanju fiš-paprikaša u sklopu 14. po redu manifestacije "Jesen u Baranji", koju su uspješno organizirali TZ Baranje i Grad Beli Manastir, uz potporu Osječko-baranjske županije. Okupljenim kuharima, kibicerima i ostaloj publici obratili su se župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić, koji je ujedno i otvorio manifestaciju, i gradonačelnik Belog Manastira Ivan Doboš.

Na Fišijadi je sudjelovalo 56 majstora fiš-paprikaša, koji su pokazali svoje umijeće u kuhanju tog specijaliteta, a pobjednik je bio Momo Đurđević iz Kneževih Vinograda. On ide na državno prvenstvo u kuhanju fiš-paprikaša, koje se održava u Osijeku. Drugo mjesto pripalo je Anti Dozanu iz Osijeka, a treće Željku Turaliji iz Valpova. Sve prisutne zabavljali su tamburaški sastav "Ladovina" te grupa "Retrospektiva".

(Tekst: Grad Beli Manastir; foto: Ivica Getto;
fotoalbum: Zavod za baranjsku povjesnicu)

Pročitano 1793 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok