MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 07. 2014.

Magdalena Nikolić odradila svojih šest mjeseci

Magdalena NikolićMagdalena NikolićProteklog mjeseca, nažalost, istekao je ugovor o radu Magdaleni Nikolić, koja je preko javnih radova u Mirovnoj grupi Oaza bila zaposlena šest mjeseci (I-VI. 2014). Magdaleni se, kao dugotrajno nezaposlenoj osobi, pružila šansa za radom, koju je ona iskoristila na obostrano zadovoljstvo: i svoje i "Oaze" kao poslodavca. Nju je kao zaposlenicu krasila vrednoća, vještina i odgovornost. Brzo se uklopila u radno okruženje i s lakoćom svladala radne zadatke, koji su za nju bili izazov, a radila je raznovrsne poslove kao i ostali zaposlenici.

Nije pravila razliku između poslova u uredu, na terenu (pošta, banka), u spremanju, čišćenju, internet-klubu ili kad je trebalo asistirati na kreativnim radionicama, gdje se isticala svojom vještinom i umijećem. Zato su joj i bili prvenstveno povjereni poslovi oslikavanja i izrade suvenira, koji će se naći na "Oazinim" prodajnim štandovima.

I tako, iz dana u dan marljivo radeći, brzo je prošlo šest mjeseci. Magdalena će u "Oazi" ostati u dobrom sjećanju, kao i svi drugi koji su radili preko javnih radova, kojima smo se trudili podići samopouzdanje i biti podrška za dalji rad. A do neke druge prilike Magdalenu ćemo viđati na "Oazinim" kreativnim radionicama za žene.

Pročitano 1089 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok