MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 06. 2014.

999 brojeva "Kviskoteke"

Naslovnica 999. brojaNaslovnica 999. brojaOve godine, u istom tjednu, izašli su brojevi s tri iste znamenke dvaju hrvatskih enigmatskih listova. Prvo je u utorak, 3. VI. 2014. godine, izišao 777. broj riječkog enigmatskog lista "Skandi Feniksa", a potom u subotu, 7. lipnja, 999. broj zagrebačke "Kviskoteke", "nacionalnog enigmatskog tjednika".

U tom broju "Kviskoteke" (glavni urednik Robert Pauletić) završeno je Deseto prvenstvo Hrvatske u enigmatici, u kome je pobijedio Tonči Milat iz Korčule, a dalje su se plasirali (2) Zdenko Ćavar iz Širokog Brijega, (3) Boris Nazansky iz Zagreba, (4) Zoran Radisavljević iz Novog Sada, (5) Marko Mihaljević iz Ostrvice, (6) Željko Jozić iz Osijeka, (7) Ivica Šako iz Mentora (Ohio, SAD), (8-9) Slavko Bovan iz Kikinde i Čedomir Jelić iz Vareša te (10-12) Mate Medvidović iz Žrnovnice, Ranko Skopal iz Zagreba i Miloš Milićević iz Doboja. Opširnije se o rezultatima može pročitati ovdje ili ovdje.

Sljedećeg tjedna izlazi 1000. broj "Kviskoteke" (na povećanom broju stranica), što je vrijedan jubilej, budući da rijetki enigmatski listovi opstanu tako dugo. Tim povodom 14. i 15. VI. u Zagrebu će biti održan veliki enigmatski skup, na kome će biti obilježen taj jubilej te proglašeni pobjednici Prvenstva Hrvatske.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok