MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 19. 05. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (IV/2014)

'Oazine' kreativke bolje su raspoložene od - vremena'Oazine' kreativke bolje su raspoložene od - vremenaSvakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. U toku četvrtog mjeseca 2014. godine održane su tri radionice, preskočen je jedino uskršnji ponedjeljak. Na radionicama su se oslikavale drvene kutije narodnim motivima i izrađivale papirnate korpice za uskrsne poklončiće.

Broj korisnica već je ustaljen, bude ih između 10 i 12 na svakoj radionici. U četvrtom mjesecu bilo je prevrtljivo vrijeme, izredala su se sva godišnja doba, ali to nije utjecalo na raspoloženje i rad "Oazinih" kreativki, one su bolje raspoložene od – vremena.

Pročitano 839 puta
Prethodni i sljedeći članak: « Pomozimo u nevolji Pomozimo u nevolji (II) »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok