MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 08. 02. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (I/2014)

Uz rižoto i - kolačUz rižoto i - kolačU prvom mjesecu 2014. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je provođenje programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", koji financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih te Grad Beli Manastir. Kroz navedeni program se, pored ostaloga, pruža i socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka našim najugroženijim sugrađanima, kojih je i dalje 40.

Kako čujemo, korisnici su iznimno zadovoljni hranom, koja stiže iz kuhinje Crvenoga križa Osijek, gdje se priprema s ljubavlju. Zadovoljni su i s dostavom, koja im je i u hladne, snježne siječanjske dane pet puta tjedno u vrijeme ručka donosila topli obrok. Pa gotovo da i ne može biti bolje s obzirom na sveukupnu situaciju koja nas okružuje. Samo da tako potraje… kaže "Oaza", a tako kažu i "Oazini" korisnici, odnosno obje zainteresirane strane.

Pročitano 1101 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok