MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 18. 01. 2014.

Vinceška započela blagoslovom vina

Blagoslovom vina i vinograda počinje nova vinogradarska godinaBlagoslovom vina i vinograda počinje nova vinogradarska godina(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kako je bilo i najavljen (ovdje), ovogodišnja "Vinceška u Baranji 2014" počela je već u subotu, 18. I. 2014, iako blagdan svetog Vinka pada tek u srijedu, 22. siječnja.

Službeno otvaranje tjedna vinskih događanja i blagoslov vina i vinograda održani su u podrumu "Počivaljka mira" na Vinskoj cesti Branjin Vrh, a u organizaciji Turističke zajednice Baranje, Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja i baranjskih vinara.

A kako je protekao blagoslov i sve ono što se kasnije događalo, može se pročitati i pogledati na službenoj fejsbukovskoj stranici Grada Belog Manastira. Iz opširnog teksta doznajemo mnogo detalja, a u kakvoj se to atmosferi dešavalo, najbolje možemo vidjeti i osjetiti u fotoalbumu sa 64 fotografije.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok