MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 04. 01. 2014.

Božićni prijem Vijeća srpske nacionalne manjine

Vlado Kljajić, Svetlana Žarković i Radmila OgnjenovićVlado Kljajić, Svetlana Žarković i Radmila Ognjenović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 4. I. 2014. godine, s početkom u 19 sati, u Srpskom kulturnom centru u Belom Manastiru (Ulica Imre Nagya 8) upriličen je, sad već tradicionalni, božićni prijem u organizaciji Vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru. Na prijemu su bili predstavnici belomanastirskih gradskih te srpskih i drugih manjinskih institucija, organizacija i udruga, a među njima i "Oazine" aktivistice Magda Nikolić i Vesna Nedić. Prisutnim gostima obratili su se potpredsjednica Vijeća Svetlana Žarković te protojerej stavrofor Vlado Kljajić, paroh belomanastirski. Gostima su poželjeli sve najbolje u novoj godini i pozdravili ih tradicionalnim pozdravom: "Mir božji, Hristos se rodi".

Nakon toga izveden je kratki recitatorsko-muzički program, koji je organizirala Radmila Ognjenović, zaposlena u SKUD-u "Jovan Lazić" preko javnih radova. Uz druženje i zakusku, koju je pripremalo Kolo srpskih sestara, gosti su ugodno proveli vrijeme u dvorani Srpskog kulturnog centra.

Pročitano 1317 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok