MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 10. 2013.

Oslikavanje sjedišta Udruge Zvono iz Belišća

Mladi umjetnici oslikali fasadne zidove belišćanske zgradeMladi umjetnici oslikali fasadne zidove belišćanske zgrade(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 4. X. 2013. godine, upravo u vrijeme dok se u prostorijama Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono iz Belišća održavao inicijalni sastanak za osnivanje Klastera pružatelja socijalnih usluga na području četiri županije: Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske, studenti Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek oslikavali su fasadu zgrade u kojoj je sjedište Udruge Zvono u belišćanskoj Ulici Andrije Hebranga.

Na našim fotografijama, koje su snimljene dok je oslikavanje bilo u toku, a pogotovo na fotografijama objavljenima na web-stranici osječke škole, koje su snimljene kad je sve bilo gotovo, vidi se da će sjedište "Zvona" odsad biti mnogo ljepše. Eto kako bi se mogle ukrasiti mnoge zapuštene fasade i drugu površine…

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok