MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 09. 2013.

Jesen u Baranji: Kreativne radionice za djecu

Djeca prave crteže i sastave na temu jeseniDjeca prave crteže i sastave na temu jeseni(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak prijepodne, 20. IX. 2013. godine, prvog dana ovogodišnje "Jeseni u Baranji", u velikom šatoru na Trgu slobode za najmlađe Belomanastirce bile su organizirane kreativne radionice za djecu. U organizaciji i provedbi tih radionica učestvovala je i Mirovna grupa Oaza sa svojim volonterkama Petrom, Sarom i Vanesom, a preko svoje dječje radionice i Dječje kreativne zadruge "Oazice". Zadatak im je bio animirati djecu da prave crteže i sastave na temu jeseni.

Kroz radionicu pod imenom "Kad se male ruke slože" prolazila su djeca vrtićke dobi i učenici od prvog do petom razreda. Djeca su se smjenjivala jer su prolazila kroz još dvije radionice. Zanimljiva im je bila i radionica pravljenja velike ribe, koja je na kraju krasila pozornicu. Djeca su uživala crtajući, a najveća se gužva stvorila kod postavljanja radova na stranicu šatora jer su se umiješali i roditelji, koji su željeli fotoaparatima zabilježiti te male umjetničke radove.

Pročitano 2598 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok