MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 21. 09. 2013.

Fotovijest: "Jesen u Baranji" - "Oazin" štand

Sabina Rončević i Ana JeličićSabina Rončević i Ana JeličićU sklopu tradicionalne belomanastirske manifestacije "Jesen u Baranji", u subotu, 21. IX. 2013. godine, održan je i sajam domaćih i tradicijskih proizvoda. Na sajmu je učestvovalo 20-ak izlagača, a među njima i Mirovna grupa Oaza s članicama Anom Jeličić, Sabinom Rončević i Stelom Fabijan.

Kao i na dosadašnjim sajmovima i izložbama, "Oazin" štand bio je prepun maštovitih proizvoda, koji su izazivali veliku pažnju i interes posjetitelja. Cijeli sajam bio je u duhu jeseni, njenih bogatih plodova i mirisa. Sajam je bio posjećen i prava je šteta što je izlagače iznenadila kiša, koja ih je sve potjerala s Trga slobode. Ali, takva je jesen, što nije smetalo kasnijem nastavku zacrtanog programa "Jeseni u Baranji".

Pročitano 1939 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok