MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 09. 2013.

14. Međunarodni etnosusreti u Bilju

Štand Mirovne grupe Oaza: Ana Jeličić i Dubravka SimendićŠtand Mirovne grupe Oaza: Ana Jeličić i Dubravka Simendić

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak i subotu (6-7. IX. 2013) u Bilju je održana kulturno-turistička manifestacija pod imenom 14. Međunarodni etnosusreti u Bilju. Mirovna grupa Oaza učestvovala je na etnosajmu u subotu, na kome je bilo 60-ak izlagača iz cijele regije, a i šire. Štandovi s bogatom gastroponudom i delicijama našeg kraja svojim su miomirisima mamili znatiželjne prolaznike, koji nisu znali što bi prije kušali. Isto takvo zanimanje, ako ne i veće, izazvali su šareni, ukusno uređeni štandovi s raznovrsnim i maštovitim suvenirima.

Čini nam se da je brojne posjetitelje cijelo to šarenilo zabavljalo jer su šetkali gore-dolje niz štandove te zapitkivali izlagače i pomno razgledali suvenire. No, i pored iskazanog interesa za rukotvorine, ipak su ih najviše privlačile poznate langošice, fiš-paprikaš i riba na rašljama. Ne može im se zamjeriti… I tako je bilo do večeri, kad je počeo defile i nastup folkloraša i muzičkih sastava.

"Oazine" članice Dubravka Simendić i Ana Jeličić trudile su se da što bolje predstave svoju udrugu maštovitim štandom, no i njih je tokom dana svladao umor pa su odmor našle sjedeći na bali slame, koja je bila dio svojevrsne "dekoracije" manifestacije.

Pročitano 1324 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok