MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 01. 09. 2013.

Najavljujemo "Etnosusrete u Bilju"

14. Međunarodni etnosusreti u Bilju 2013. (6-7. IX. 2013)14. Međunarodni etnosusreti u Bilju 2013. (6-7. IX. 2013)Kulturno-turistička manifestacija "Etnosusreti u Bilju" po 14. se put organizira na području Općine Bilje te je postala već tradicionalno događanje u jesenskom periodu. Kroz raznovrsne aktivnosti i sadržaje manifestacija nastoji očuvati tradicijsku kulturu i običaje, a mještanima dati poticaj za bavljenje turističkom djelatnošću. Susreti će se ove godine održati u petak i subotu, 6. i 7. rujna.

Program manifestacije obuhvaća kulturno-zabavni program, nastupe domaćih folklornih skupina, koncert tamburaškog i zabavnog sastava, sportska natjecanja te ponudu domaće hrane, autohtonih suvenira i drugih proizvoda iz kućne radinosti. Program manifestacije usmjeren je na aktivnosti kojima se obnavlja i promiče tradicijska i kulturna baština našeg područja. Lokalno stanovništvo izravno se uključuje u program kroz iznajmljivanje soba i kroz prodaju domaćih proizvoda i suvenira iz kućne radinosti. Manifestaciju "Etnosusreti u Bilju" u dva dana održavanja posjeti do 10.000 posjetitelja.

Pročitano 1217 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok