MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 09. 2013.

Dostava besplatnih toplih obroka (VIII/2013)

Svaki radni dan - topli obrok za 40 korisnikaSvaki radni dan - topli obrok za 40 korisnikaProšao je i mjesec kolovoz (august) godine 2013, a "Oazina" socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka teče i dalje. Hvala bogu jer je to, čini se, našim potrebitim sugrađanima jedini izlaz u vrlo mršavom kućnom budžetu. Gotovo svaki dan "Oazi" se obrati netko novi sa zahtjevom za topli obrok. Na takve zahtjeve mi, nažalost, ne možemo pozitivno odgovoriti jer je broj od 40 odobrenih besplatnih toplih obroka popunjen. Ali ipak uredno odlažemo zahtjeve pa tko zna… možda ćemo doći do još kojeg dobrotvora.

Besplatne tople obroke, koji stižu iz kuhinje Crvenog križa Osijek, i nadalje financiraju, kao što to stalno ističemo, Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir. Hvala im, kažu svih četrdeset zadovoljnih i nasmiješenih korisnika. Kažemo zadovoljnih, iako ponekad do nas stižu i neke pritužbe u smislu: bar da nije svaki ponedjeljak tjestenina, mala je porcija, umjesto salate bolje da daju kobasicu i tako dalje. Ali, što da se radi, pa nije nam u životu uvijek sve potaman, zar ne?

Pročitano 1057 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok