MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 08. 2013.

Šesta sjednica belomanastirskog Savjeta mladih

Savjet mladih Grada Belog ManastiraSavjet mladih Grada Belog ManastiraŠesta sjednica Savjeta mladih Grada Belog Manastira održana je 29. kolovoza 2013. godine s početkom u 13:15 sati u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira.

Dnevni red sjednice bio je sljedeći:

1. Izvješće s "Belomanastirskog ljeta mladih"

2. Dogovor oko podjele zahvalnica udrugama koje su sudjelovale na "Belomanastirskom ljetu mladih"

3. Dogovor o nastavku rada i realizaciji planiranih aktivnosti Savjeta mladih Grada Belog Manastira

4. Program rada Savjeta mladih Grada Belog Manastira s financijskim planom za 2014. godinu

Zaključeno je kako je ovogodišnje "Belomanastirsko ljeto mladih" bilo i više nego uspješno zbog velike posjećenosti i pozitivnih komentara onih koji su posjetili neke od brojnih aktivnosti koje su organizirane. Dogovoreno je da će se iduće godine pokušati ostvariti još bolji uspjeh uvođenjem novih sadržaja, ali i proširivanjem nekih koji su provođeni ovog ljeta.

Donesen je i novi program rada s financijskim planom za 2014. godinu. Savjet mladih će se potruditi da što više mladih potakne na volontiranje, tako da je nekoliko točaka programa posvećeno upravo tome. Novi program rada bogatiji je od ovogodišnjeg pa se može očekivati da će sljedeća godina biti još bogatija raznolikim sadržajima za mlade.

(Izvještaj napisala Evica Petković;
opširnije na portalu
BaranjaMedija;
fotografija posuđena iz istog izvora)

Pročitano 948 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok