MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 24. 07. 2019.

"Sunday Games" u Belom Manastiru

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U sklopu "Belomanastirskog ljeta mladih" u nedjelju, 28. VII. 2019. godine, s početkom u 16 sati, na belomanastirskom srednjoškolskom igralištu održat će se sportske aktivnosti pod imenom "Sunday Games":

28. VII. 2019. (nedjelja) – srednjoškolsko igralište
16:00 – Turnir u odbojci na pijesku
17:30 – Igre stare olimpijade za djecu
18:00 – Zumba® Kids Mini Master Class
18:30 – Zumba® Master Class
19:30 – Turnir u futsalu

Za sve posjetitelje i natjecatelje priredit će se grah u kotliću.

Raznovrsne sportske aktivnosti za sve dobne skupine počet će turnirom u odbojci na pijesku. Istovremeno će policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave osječko-baranjske provoditi aktivnosti iz projekta ''Biciklirajmo biciklističkom", s ciljem podizanja razine sigurnosti biciklista u cestovnom prometu, kao i razine svijesti o posljedicama neodgovorne i nesmotrene vožnje. Svi će posjetitelji imati priliku okušati se u vožnji na poligonu i u drugim zanimljivim aktivnostima koje priprema policija.

Pročitano 495 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok