MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 06. 2013.

Promocija 86 osječkih prvostupnika kulturologije

Među prvostupnicima medijske kulture su i četiri BaranjcaMeđu prvostupnicima medijske kulture su i četiri BaranjcaKako piše web-portal Kultura u Osijeku, u srijedu, 12. VI. 2013. godine, s početkom u 11 sati, u Auli Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, održana je promocija prve generacije sveučilišnih prvostupnika Kulturologije, smjera Medijska kultura, dok su studenti smjerova Kulturalni menadžment i Knjižničarstvo svoje diplome primili dva sata ranije.

Svečanost su otvorile rektorica Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku prof. dr. sc. Gordana Kralik, pročelnica Odjela za kulturologiju doc. dr. sc. Jasmina Lovrinčević te zamjenica pročelnice doc. dr. sc. Ivana Žužul. Posebnost promocije je u tome što je to prva generacija u kratkoj povijesti Odjela za kulturologiju, koja je preddiplomski studij upisala akademske godine 2009/2010. Diplome je primilo sveukupno 86 studenata.

Osim rektorice i pročelnice, govor su održale i studentice Dorotea Zovko te Andreja Čičak, koja je zajedno s Anom Šimić i Danijelom Grgac primila nagradu za najbolji uspjeh na vlastitom smjeru, dok je izvanredni student Tomislav Levak, novinar "Glasa Slavonije", dobio nagradu za najbolji uspjeh tokom studija.

Na promociji je nastupilo i osječko Hrvatsko pjevačko društvo Lipa, koje je, uz državnu himnu te Gaudeamus igitur, izvelo i pjesme I'm gonna sing te Always Look on the Bright Side of Life, posvetivši posljednju svim, sada već službeno, diplomiranim prvostupnicima. Na smjeru Medijska kultura diplomiralo je i šest Baranjca: Danica Bukna, Vlatko Franjin, Domagoj Juratovac, Sonja Nedić (Beli Manastir) te Andreja Čičak i Alen Žuškić (Bilje). Većina prvostupnika nastavlja dvogodišnji diplomski studij kulturologije s istim smjerovima.

(Članak o promociji može se pročitati i
na web-portalu "Glasa Slavonije")

Pročitano 1961 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok