MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 02. 06. 2013.

40-godišnjica mature – IV-3 ("Braća Ribar" Osijek)

Gimnazija 'Braća Ribar' Osijek - IV-3Gimnazija 'Braća Ribar' Osijek - IV-3Ove godine čak troje "Oazinih" zaposlenika slave 40-godišnjicu mature. Dubravka Simendić i Jovan Nedić bili su učenici Gimnazije Beli Manastir, maturirali su školske godine 1972/73, a godišnjicu su proslavili 25. V. 2013. na istom mjestu i u isto vrijeme, o čemu smo već pisali ovdje i ovdje. Vesna Nedić je maturirala iste školske godine, ali u osječkoj Gimnaziji "Braća Ribar". Njen razred IV-3, skupa sa svim ostalim razredima kojih je ukupno bilo osam, proslavio je godišnjicu mature u subotu, 1. VI., u Restoranu Kopika u Tvrđavici. No prije toga 12 nekadašnjih učenika IV-3 okupili su se u svojoj školi u Tvrđi i slikali na njenom ulazu:

Na fotografiji su (slijeva nadesno): (prvi red) Mirjana Zečić (udana Fijačko), Romana Gruber (Barišić), Mirjana Ljubojević (Čakić), Vesna Vukičević (Nedić), Brankica Tičak; (ostali redovi) Željko Lesko, Nevenka Rimac (Granić), Estera Santo (Lončar), Brankica Miler (Bojčić), Goran Ekštajn, Krunoslav Novak i Danijel Babić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok