MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 05. 2013.

Predavanje "Kako zaraditi na internetu"

Predavač Miroslav VargaPredavač Miroslav VargaU ponedjeljak, 13. V. 2013. godine, s početkom u 19 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru održano je predavanje na temu "Kako zaraditi na internetu". Predavanje je održao magistar EU-studija i dipl. inž. strojarstva Miroslav Varga iz osječke tvrtke "Escape"pred tridesetak posjetitelja, što starijih što mlađih. Gospodin Varga je stručnjak za internet-marketing i specijalist za Google Adwordse i Google Analytics.

Na samom početku predavanja slušateljima su objašnjeni različiti pojmovi: od internet-marketinga do važnosti prisutnosti odnosno vidljivosti na internetu i društvenim mrežama (ako nismo na Googlu / Facebooku, onda ne postojimo). Gospodin Varga je ukazao na neizbježnu promjenu kako u izdavačkoj djelatnosti, tako i u oglašavačkoj. Internet sve više zamjenjuje klasične oglase na televiziji, radiju i novinama. Posebno je zanimljiva činjenica da građani sve više istražuju i proučavaju ciljani proizvod na internetu prije nego što ga kupe (pogotovo ako je skuplji od 100 kuna).

Slušatelji na predavanjuSlušatelji na predavanju

Koristeći dva najistaknutija alata za oglašavanje, Google i Facebook, predavač je na konkretnim primjerima pokazao kako se može ostvariti zarada uz minimalna početna ulaganja, odnosno kako se mogu napraviti oglasi i "natjerati" Google da ih prikazuje samo onim skupinama ljudi kojima mi to želimo prikazati, koristeći različite kriterije, kao što su geografski položaj, dobna i spolna skupina i slično.

Predavanje je bilo izuzetno zanimljivo te ne dvojimo da će se među posjetiteljima predavanja naći osobe koje će znati provesti teoriju u – praksu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok