MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 02. 2013.

Karnevalske krofne

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)


'Dobre vile' koje dijele krofne i čaj'Dobre vile' koje dijele krofne i čajKao što smo i napisali u prethodnom članku, u utorak, 12. II. 2013. godine u Belom Manastiru je održan Pokladni karneval, koji se održava već niz godina u organizaciji Grada Belog Manastira, Turističke zajednice Baranje i Centra za kulturu, na veliku radost i veselje vrtićaraca i učenika, kao i svih naših sugrađana. To je dan kad se zaboravljaju brige i problemi svakidašnjice i kad se učesnici prepuštaju svijetu mašte i zabave.

Pored karnevalske povorke, uvijek se tu nađu i "dobre vile" – članice nekih belomanastirskih udruga koje učesnicima i građanima dijele krofne i čaj i tako daju svoj doprinos toj manifestaciji. I ovoga puta, kao i prijašnjih godina, za krofne i čaj bili su zaduženi "Hrvatska žena", "Hrvatsko srce" i Mirovna grupa Oaza, a u ime "Oaze" Ana Jeličić, Vesna Nedić, Dubravka Simendić i Stefa Fabijan (nije na slici).

Nakon mimohoda dobro dođe malo osvježenjaNakon mimohoda dobro dođe malo osvježenjaAna Jeličić: zahvalnica za 'Oazu'Ana Jeličić: zahvalnica za 'Oazu'Na kraju ne smijemo zaboraviti da je i ove godine spaljen "zločesti fašnik", ovaj put nazvan – Recesko.

Pročitano 1474 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok