MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 10. 2012.

Poziv na edukaciju protiv ovisnosti

Psiholog Želimir Rajter s 'Oazinim' malim korisnicimaPsiholog Želimir Rajter s 'Oazinim' malim korisnicimaU četvrtak, 25. X. 2012. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra (Ulica J. Antala 3), s početkom u 20 sati, Mirovna grupa Oaza organizira edukaciju protiv ovisnosti. Edukacija je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, vodit će je belomanastirski psiholog Želimir Rajter, a održava se u sklopu projekta "Naučimo volontirati", koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Cilj toga projekta je da se mladi upoznaju s opasnim putem u ovisnost te da se mlade potiče na volontiranje kroz neformalno obrazovanje, edukacije, radionice i okrugle stolove.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok