MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 26. 08. 2012.

Dvanaesti susreti enigmata u Kikindi

Nadmetanje u sastavljanju zagonetakaNadmetanje u sastavljanju zagonetakaOd 24. do 26. VIII. 2012. godine u Kikindi su održani 12. Susreti enigmata Srbije (SES), na kojima je sudjelovalo 156 enigmatičara, logičara, sudokista, kvizaša, bridžista, rješavača i gostiju iz pet država: Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Rumunjske.

Od raspada bivše države, to je bio ne samo najveći enigmatski skup na južnoslavenskim prostorima, nego i dosad najbolje organizirano enigmatsko okupljanje, s bogatim sadržajima, aktivnostima, nadmetanjima i nagradama.

Skup je, uloživši u to izniman trud i energiju, organizirao svestrani enigmatičar Slavko Bovan. Iz Hrvatske je na SES-u bilo 11 učesnika, od kojih troje iz Belog Manastira. Opširniji tekst može se pročitati na blogu "Enigmoteka ".

Učesnici Susreta enigmata na glavnom kikindskom TrguUčesnici Susreta enigmata na glavnom kikindskom Trgu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok