MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 08. 2012.

Izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza

Ana Jeličić, Vesna Nedić i Dubravka SimendićAna Jeličić, Vesna Nedić i Dubravka SimendićU utorak, 28. VIII. 2012. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, s početkom u 19 sati, održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaze.

Sjednici je prisustvovalo 28 od ukupno 37 članova Skupštine te još dvije osobe koje su korisnici "Oazinih" radionica. Radno predsjedništvo, u sastavu Dubravka Simendić, Ana Jeličić i Dragana Vranješ, predložilo je sljedeći

DNEVNI RED:

1. Prijedlog Upravnog odbora za nove članove Upravnog i Nadzornog odbora
2. Izbor novog sastava Upravnog i Nadzornog odbora
3. Razno

Članovi Skupštine Mirovne grupe OazaČlanovi Skupštine Mirovne grupe OazaAd 1) Dosadašnji Upravni odbor predložio je da se, zbog veće transparentnosti u radu same udruge, članstva u Upravnom i Nadzornom odboru razriješe članovi koji u "Oazi" imaju izvršne funkcije i da se umjesto njih izaberu članovi koji nemaju takve funkcije. Od osam članova (pet u Upravnom i tri u Nadzornom odboru) i dosada njih pet nije imalo izvršne funkcije u udruzi.

Vesna Nedić, predsjednica "Oaze", obrazložila je da su novopredloženi članovi, učestvujući u raznim aktivnostima, dovoljno upoznati s radom udruge te da mogu odgovorno obavljati zadatke članova Upravnog i Nadzornog odbora. U prijedlogu kandidata vodilo se računa da oni budu iz različiti branši (poslovnog sektora, udruga, zdravstva, školstva…).

Za novi sastav Upravnog odbora predložene su Gordana Čiča i Ana Jeličić (kao dosadašnje članice) te Miroslava Kralj (Beli Manastir), Jasna Petrović (Kneževi Vinogradi) i Sofija Petrović (Beli Manastir), a za novi sastav Nadzornog odbora Sandra Kušenić (kao dosadašnja članica) te Ankica Bilandžić (Bilje) i Milenko Stanić (Beli Manastir).

Ad 2) Budući da Skupština nije dala druge prijedloge za članove Upravnog i Nadzornog odbora, prešlo se na glasanje. Novi Upravni odbor, u sastavu Gordana Čiča, Ana Jeličić, Miroslava Kralj, Jasna Petrović i Sofija Petrović, izabran je jednoglasno, a novi Nadzorni odbor, u sastavu Ankica Bilandžić, Sandra Kušenić i Milenko Stanić, izabran je većinom glasova, uz jedan suzdržani glas.

Ad 3) Na kraju sjednice predsjednica "Oaze" izvijestila je Skupštinu da je "Oaza" suorganizator humanitarnog koncerta (1. IX. 2012) i biciklijade (8. IX. 2012) i pozvala sve članove da se priključe tim aktivnostima.

Pročitano 2179 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok