MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 07. 2012.

Edukacija o razvoju ruralnog turizma

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje .)

 

Edukacija o razvoju ruralnog turizma
Poučno-osvježavajuća edukacija u Zagrebu

U srijedu i četvrtak (4-5. VII. 2012), u zagrebačkom Hotelu "Palace", održana je dvodnevna edukacija pod nazivom "Mogućnost razvoja ruralnog turizma" u organizaciji Udruge MI iz Splita. Cilj edukacije bio je predstaviti mogućnosti razvoja ruralnog turizma u okviru udruga ili drugih pravnih oblika, kojima bi se omogućio razvoj ruralnih krajeva. Sudionici edukacije,  a bilo ih je deset, članovi  su udruga koje djeluju na području od posebne državne skrbi ili su korisnici programa "Izgradnja održive zajednice na području PPDS-a", kojega provodi Udruga MI u suradnji s UNHCR-om još od 1998. godine.

Na edukaciji je bila i "Oazina" članica Ana Jeličić, koja je jako zadovoljna  cjelokupnom organizacijom edukacije, a posebno predavačima, koji su bili vrlo zanimljivi i od kojih se imalo što čuti i naučiti. Ana zahvaljuje organizatoru i članicama Udruge MI Nives Ivelja i Dani Jurman što su učesnicima, u ove sparne, vrele dane, organizirali nešto poučno-osvježavajuće.

Kao predavači na edukaciji su učestvovali: dr. sc. Tatjana Gredičak, predstavnica Ministarstva turizma, Željko Trezner ispred Udruge hrvatskih putničkih agencija i Dinko Pešić iz tvrtke Zlatna greda d.o.o. Predavanja su bila potkrijepljena čitavim nizom savjeta  kako doći od ideje do zatvaranja financijske konstrukcije, kao i primjerima dobre prakse razvoja ruralnog turizma kod nas.

Na kraju dvodnevne edukacije učesnici su dobili i dva korisna priručnika: "Priručnik za bavljenje seoskim turizmom" i "Destinacijski menadžment kompanije – Priručnik za razumijevanje poslovanja i uspješni marketing", koji bi im trebali omogućiti lakše provođenje vlastitih ideja na svom terenu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok