MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 07. 2012.

"Oazini" suveniri u suvenirnici "Panona"

(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje )

Nova tura 'Oazinih' suveniraNova tura 'Oazinih' suvenira
 

Otkako je otvorena osječka suvenirnica "Panona" (V. 2011), na njenim su policama izloženi i suveniri nastali na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene. Suvenirnica se nalazi u prostorijama Turističko-informativnog centra (TIC) na Trgu Sv. Trojstva (pored Muzeja Slavonije) u osječkoj Tvrđi.

Nastala je kroz projekt "Ethno-brand" osječke Udruge za kreativni razvoj "Slap" s ciljem da se slavonsko-baranjskim udrugama, zadrugama i malim obrtima omogući plasman vlastitih rukotvorina. "Panona" nudi domaće proizvode i u njoj nema čega nema.

Domaći suveniri - nema što nemaDomaći suveniri - nema što nema

Kako su "Oazini" suveniri uglavnom rasprodani, u "Panonu" je "Oazina" projekt-koordinatorica" Vesna Nedić odnijela novu "turu": 30 oslikanih torbi, 15 oslikanih šal-marama i 20 oslikanih marama i to oslikanih baranjskim motivima.

 

Pročitano 2754 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok