MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 22. 04. 2012.

Belomanastirci prehodali srce Baranje

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje) 

Prehodajmo srce Baranje
Surducima Banovog brda prema Zlatnoj dolini

U nedjelju, 22. IV. 2012. godine, povodom Dana planeta Zemlje, belomanastirska udruga "Skok-klub" – športska rekreacija i ples, u suradnji s Udrugom "Maska" iz Popovca, organizirala je planinarenje po Banovom brdu u akciji nazvanoj "Prehodajmo srce Baranje".

Belomanastirci okupljeni kod SRC-a Bazeni startali su u 13 sati. Prateći Beljsku vinsku cestu stigli su do Vidikovca iznad Karanca, gdje su se na čuvenom velikom buretu počastili sendvičima. Šetnju su nastavili prema TV-odašiljaču iznad Kamenca, a tu su ih cure iz "Skok-kluba" zabavile plesom. Uslijedilo je spuštanje kroz surduke prema Popovcu. Pri tom ih je pratila slaba kišica i tako sve do krajnjeg odredišta: Zlatne doline kod Popovca.

U toj pješačko-planinarskoj akciji učestvovalo je osam članova i korisnika Mirovne grupe Oaza. Među njima i najmlađi šetač, šestogodišnji Nikola Lovrić Franz, koji je prepješačio cijeli put, istina dio na tuđim leđima, što se i vidi na našim slikama. Učesnici se zahvaljuju "Skok-klubu" na odličnoj ideji i tvrde da su nezvanično saznali kako su tog dana prepješačili oko 25 km. Nama se čini da je to malo mnooogooo, ali čak i da su propješačili upola manje, i to bi bilo za pohvalu, pogotovo danas kad mnogi ljudi pješače samo od – kreveta do stolice.

Prehodajmo srce Baranje
Učesnici akcije iznad belomanastirskih Bazena

 

Prehodajmo srce Baranje
Okrepa na Vidikovcu iznad Karanca
Prehodajmo srce Baranje
Na zraku, u prirodi i u zelenilu...

 

 

Pročitano 2029 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok