MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 04. 2012.

Akcija "Javor" (II)

Travnjak ispred Društvenog centra u Ulici Jožefa Antala
Osušeni javor zamijenjen je novom sadnicom

Prije godinu dana Pedo iz P.G.D.I.-ja i administrator ove stranice posadili su na travnjaku ispred belomanastirskog Društvenog centra u Ulici Jožefa Antala tri javora izvađena u administratorovoj bašči, gdje su nikli iz sjemena doletjelog s drvoreda u Betonskoj ulici, koji je posječen početkom 2011. godine. O toj "akciji" članak možete pročitati ovdje. Presađivanje nije obavljeno u vrijeme kad se to radi, ali su se ipak dva javora primila, a srednji se kasnije osušio.

Vadeći gusto iznikle sadnice u spomenutoj bašči, naši su ekolozi morali izvaditi njih četiri, a za presađivanje su im trebale samo tri. Prekobrojnu sadnicu ipak nisu bacili, nego su je posadili u saksiju. Ona se lijepo primila pa ju je Pedo, s dva momka zaposlena u javnim radovima, na dan ovogodišnje "Zelene čistke" presadio na mjesto osušene sadnice. Nadajmo se da će se ona primiti i da ćemo u budućnosti ipak imati hladovine na parkingu uz spomenuti travnjak.

Pročitano 1014 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok