MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 21. 04. 2012.

Promocija "Metalfesta" u Osijeku

Džambo-plakat 'Metalfesta'
Džambo-plakat 'Metalfesta'

U petak, 27. IV. 2012. godine, s početkom u  20 sati, u osječkom klubu "Medium" održat će se promocija premijernog hrvatskog izdanja festivala "Metalfest Hrvatska 2012" , koji će se od 2-5. VI. 2012. održati na poluotoku Puntamika u Zadru.

Na promociji će biti prezentirani ključni podaci vezani uz "Metalfest Hrvatska 2012", na kojem će nastupiti neki od najvećih metal-bendova današnjice, npr. "Blind Guardian", "Fear Factory", "Hypocrisy", "Kreator", "Megadeth",  "Moonspell", "Symphony X", W.A.S.P. te tridesetak bendova iz Hrvatske i regije, uključujući osječki "War-Head", vukovarski "Prognan" i varaždinski "Cold Snap".

Nakon promocije, s početkom u 21:30 sati, održat će se koncert na kojem će nastupiti "Cold Snap" te osječki bendovi "Eutanazija" i "Vortex". U toku koncertne večeri jedan posjetitelj bit će nagrađen festivalskom ulaznicom za "Metalfest Hrvatska 2012".

Pročitano 1314 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok