MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 01. 2012.

Treći Susret osječkih enigmata

(Opširniji članak o Susretu objavljen je na blogu "Logičke zagonetke")

Treći Susret osječkih enigmata
Hoće li od ovih susreta nastati enigmatski klub?

U utorak, 24. I. 2012. godine, s početkom u 17 sati, u osječkom kafiću "Grande" u Divaltovoj ulici, održan je treći Susret osječkih enigmata. Susretu su prisustvovali isti enigmati koji su bili i na prethodna dva (na slici): Alan Marinić, Nikolina Kraus, Jovan Nedić (stoje),  Boris Antonić, Željko Jozić i Josip Dubrović (sjede). I ovaj je susret protekao, kao što je to na enigmatskim susretima uobičajeno, u beskrajnim (i ovaj put petosatnim) razgovorima o zagonetkama i riječima, od kojih se zagonetke i prave. I dalje se kuju planovi o osnivanju osječkog enigmatskog kluba pa se smišljaju moguća imena: EKOs (Enigmatski klub Osijek), OZaK (Osječki zagonetački krug), UZAO (Udruga zagonetača Osijek), ZKO (Zagonetački klub Osijek, što bi se izgovaralo "Zekao")…

U žaru enigmatskih razgovora, učesnici Susreta nisu obraćali pažnju na susjedni stol, za kojim su sjedili jedan muškarac i žena, koji su lokal napustili prije nego što je Susret priveden kraju. Muškarac se, međutim, vratio i učesnicima ponudio na poklon knjigu proznih zapisa "U zapećku moje duše" njegove supruge Jadranke Domazet. Uz ispriku što se nepozvan obraća učesnicima, rekao je da su njih dvoje nenamjerno čuli o čemu učesnici razgovaraju pa kad su čuli da je dosta riječi bilo o riječima, odlučili su im pokloniti knjigu u kojoj se spominje dosta starih riječi, uz molbu da knjigu pročitaju i da autorici prenesu svoje utiske. Knjigu su učesnici prihvatili, zahvalili se na poklonu i obećali da će je pročitati i potražiti te stare riječi.

Pročitano 1850 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok