MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 06. 2024.

Likovno-kreativne radionice u lipnju

Radionice u lipnju bile su malo neobičneRadionice u lipnju bile su malo neobičneU "Oazinim" prostorijama, u lipnju ove godine, održane su, utorkom od 18 do 20 sati, četiri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić.

Ovomjesečne radionice bile su malkoc drugačije od onih uobičajenih. Naime, zbog preseljenja na novu lokaciju i u nove prostorije umjesto kreativnog rada, kreativno se spremalo. Trebalo je spakirati sve do sada napravljene kreativne radove koji se čuvaju u "Oazi", kao i materijale.

Između slaganja i pakiranja valjalo je malo i odmoriti što su "Oazine" korisnice iskoristile da zaigraju omiljenu im društvenu igru – "Rummikub".

Ovim lipanjskim miks radionicama, i pored gužve, silnih kutija i neprilagođenog prostora održavanju istih, prisustvovale su sljedeće korisnice:

  • 4.6.Mirjana, Mara, Vida, Margita
  • 11.6.Mara, Mirjana, Savica
  • 18.6.Mara, Savica, Mirjana, Jadranka, Stela, Snežana
  • 25.6.Margita, Savica, Mara, Mirjana, Sanja

Čini se kako su nam ovo bile zadnje radionice u ovom sad već starom prostoru u kojem smo se lijepo kreativno družile niz godina. Ostat će nam lijepa sjećanja, a druženja ćemo nastaviti i na novoj adresi.

Između slaganja i pakiranja...Između slaganja i pakiranja......trebalo je malo i odmoriti...trebalo je malo i odmoriti

Prethodni i sljedeći članak: « Druženje uz društvene igre u lipnju
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok