MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 06. 2023.

Dječja radionica

Dječje radionice nastavit će se na jesenDječje radionice nastavit će se na jesenU petak, 23.6.2023. godine, održala se još jedna "Oazina" dječja radionica s početkom u 17 sati. Djeca su drvenim bojicama i flomasterima bojala bojanku u motivu morskog dna, prikladno ljetnom dobu i godišnjim odmorima koji nam sljeduju.

Radionica je bila vrlo opuštajuća te se uz bojanje puno razgovaralo. Pričalo se o moru, simpatijama, bazenima i školi, a voditeljica Sandra je podijelila djeci majice kojih je ostalo od nekadašnjeg projekta "Ekopatrola". Uz smijeh, slatkiše i "slaniše", vrijeme je brzo prošlo te je radionica privedena kraju.

Radionici su prisustvovali: Luka, Kristijan i Mario.

Ovo je ujedno bila i zadnja ljetna radionica, a nastavak održavanja radionica će biti s početkom školske godine.

Voditeljica radionice je Sandra Kušenić, a pomaže joj zaposlenica Dragana Brnjevarac. Dječje radionice financira Grad Beli Manastir u sklopu projekta "Oaza u 2023.".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok