MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 06. 2023.

Likovno-kreativna radionica u drugoj polovini lipnja

Ana, Klara, Jadranka, Mirjana i SavicaAna, Klara, Jadranka, Mirjana i SavicaDruga polovina mjeseca lipnja imala je dva utorka, 20. i 27.6. Oba ta utorka, od 18 do 20 sati, u "Oazi" je održana likovno-kreativna radionica.

U utorak, 20.6., uz voditeljicu Anu, radionici su prisustvovale korisnice Jadranka, Mirjana, Savica i Klara.

U utorak, 27.6., uz istu voditeljicu, radionici su prisustvovale tri iste korisnice od prošlog utorka – Jadranka, Mirjana i Klara, a njima se još pridružila i Mara.

Vreli dani iskorišteni su za izradu, qulling-tehnikom, slike stabla s bujnom krošnjom. Tako da su se korisnice malo i oznojile. Jer zahtjevna je to tehnika. Ali nema toga što one, u konačnici, ne mogu savladati.

Budući da je qulling-tehnika dosta zahtjevna tehnika radovi će biti završeni tek na nekoj od sljedećih radionica, kada ćemo ih pokazati u punom sjaju.

Korisnice su se, kao i uvijek, uz kreativan rad dobro i zabavile. Osvrnule na dnevne aktualnosti, prepričavale svoje svakodnevne dogodovštine koje nikada ne oskudijevaju šalom i smijehom. Sve to podiže atmosferu i raspoloženje i daje ovim radionicama jedan terapeutski karakter.

Likovno-kreativne radionice financira Grad Beli Manastiru u sklopu projekta "Oaza u 2023.".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok