MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 06. 2023.

Dječja radionica

Oslikavanje kasicaOslikavanje kasica(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 16.6.2023. godine, s početkom u 17 sati, održala se još jedna "Oazina" dječja radionica. Zadatak za ovaj tjedan bilo je oslikavanje i ukrašavanje drvenih kasica. Djeca su mogla odabrati kasicu u obliku krune ili mede.

Od materijala na raspolaganju su bile akrilne boje, flomasteri i, naravno, svima omiljene šljokice. Djeca su se opredijelila za akrilne boje jer je rad njima zanimljiviji i boje su raznovrsnije. Mogli su birati pastelne, metalik, klasične i boje koje sadrže šljokice. Kao što to obično biva, zadatak se odradio ekspresno kako bi bilo više vremena za igru pa se svatko poslije pauze, u drugom dijelu radionice, zabavio kroz igru.

Radionici su prisustvovali: Antonio, Luka, Rebeka i Mario.

Do raspusta je ostala još jedna radionica, u petak, 23.6.2023. godine, a nakon toga je pauza do jeseni.

Voditeljica radionice je Sandra Kušenić, a pomaže joj zaposlenica Dragana Brnjevarac. Dječje radionice financira Grad Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok