MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 04. 2023.

Dječja zabavna radionica

Zabave na radionicama nikad ne nedostajeZabave na radionicama nikad ne nedostaje(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Svakog petka (osim onoga kad je pauza iz opravdanih razloga), pa tako i ovoga, 28.4.2023. godine, održala se "Oazina" dječja zabavna radionica. Počela je u 17 sati, a djeci je bila u pravom smislu riječi "zabavna" jer je igra prevladala kreativu.

Voditeljica radionice Sandra je došla na ideju da se prave papirni avioni na razne načine kako bi se utvrdilo koji najbolje leti. Djeca su to objeručke prihvatila. Krenulo je od objašnjavanja i pokazivanja kako se avioni izrađuju, a djeca su slijedila upute i pravila razne avione. Više su se bazirali na tehniku i načine presavijanja papira, nego na samo ukrašavanje, jer nisu mogli dočekati testiranje i natjecanje čiji bolje leti.

Netom prije početka igre svojim rukotvorinama, djeci je u posjet došla voditeljica s radija Banska kosa Stana Nemet kako bi ih intervjuirala i saznala neke informacije vezane uz radionice u "Oazi". Razgovori su bili prepuni humora te su ih svi pažljivo slušali. Izjavu je dala i direktorica "Oaze" Sandra Kušenić.

Nakon intervjuiranja, otpočelo je natjecanje koje je preraslo u slobodno bacanje, gdje se svatko zabavio na svoj način, ne mareći za to čiji avion je bolji. Neki su se pak zabavili igrajući šah.

Na radionici su sudjelovali: Rebeka, Luka, Mario, Dario, Kristijan i Dorijan.

"Oazine" zabavne radionice za djecu održavaju se svakog petka od 17 sati u Društvenom centru, te su sva zainteresirana djeca dobrodošla.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok