MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 18. 04. 2023.

Likovno-kreativna radionica

Ana, Savica, Jadranka i MirjanaAna, Savica, Jadranka i MirjanaU utorak, 18.4.2023. godine, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica, namijenjena ženama, u vremenu od 17 do 19 sati.

Radionici su, pored voditeljice Ane, prisustvovale korisnice Mirjana, Jadranka i Savica.

S obzirom da je to bila prva radionica nakon kratke pauze od dva tjedna, zbog uskrsnih blagdana, provele su je uglavnom vani na klupi, uz kavu, razgovor i prepričavanja proteklih događanja.

Ponekad se treba i opustiti te uživati u datom trenutku, kao što su one i učinile, promatrajući prirodu koja ih okružuje, a na našu sreću okruživale su ih ptičice i šarenilo teta Verinog bogatog cvjetnjaka, koji će, zasigurno, ovim vrijednim kreativkama poslužiti kao inspiracija za dalji rad.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok