MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 26. 04. 2023.

Poziv na fokus-grupu

"4. smjena - nevidljivi rad""4. smjena - nevidljivi rad"U srijedu, 3.5.2023. godine, u zajedničkim prostorijama Društvenog centra (J. Antala 3, Beli Manastir), s početkom u 18 sati, održat će se fokus-grupa tematske mreže "4. smjena – nevidljivi rad".

Na fokus-grupu pozvani su svi zainteresirani roditelji maloljetne djece, kao i oni koji dijete očekuju ili planiraju.

Tema će biti kako balansirati privatni i poslovni život, kako izgleda uobičajeni dan roditelja i koje oblike podrške imaju ili trebaju.

Iskaz interesa za sudjelovanje u fokus-grupi možete uputiti na Žensku udrugu "IZVOR":

Poruke i potrebe koje se istaknu na fokus-grupi bit će upućene prema javnosti i donositeljima odluka što je i glavni cilj kampanje #JutrosSamStala, kao i projekta "Utjecaj javnih politika na kvalitetu obiteljskog i radnog života te na demografsku sliku Hrvatske – prostori promjene".

Fokus-grupu provodi Ženska udruga "IZVOR" u svojstvu partnera na projektu zajedno s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Udrugom žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Centrom za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, članicama Tematske mreže, uključujući i podršku udruga Projekt građanske demokratske inicijative iz Belog Manastira i Romskog resursnog centra Darda.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok