MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 03. 2023.

Izrada uskrsnih ukrasa

"Svježi" uskrsni ukrasi"Svježi" uskrsni ukrasiU srijedu, 29.3.2023. godine, održana je posljednja ovomjesečna "Oazina" likovno-kreativna radionica.

Radionica kojoj su, pored voditeljice Ane, prisustvovale "Oazine" korisnice Mirjana, Mara, Klara i Lana, obzirom na nadolazeći blagdan Uskrs, za temu je imala izradu uskrsnih ukrasa.

Bilo je raznih ideja, no s obzirom na vrijeme i materijal izrađivali su se uskrsni vjenčići, žuti mali pilići od vune i salvet-tehnikom ukrašavala jaja od stiropora.

Dobro raspoložene, pune mašte i elana na kraju radionice su i same korisnice bile iznenađene rezultatom, odnosno brojem lijepih šarenih ukrasa, koji će krasiti "Oazin" štand na Uskrsnom korzu koji se održava u subotu, 1.4.2023. godine, s početkom u 10 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine.

Uskrsni vjenčićiUskrsni vjenčićiVoditeljica radionice i korisniceVoditeljica radionice i korisnice

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok