MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 03. 2023.

Spremne majice za predstojeću edukaciju

Sastanak i ujedno pakiranje majicaSastanak i ujedno pakiranje majicaU utorak, 21.3.2023. godine, "Oazine" aktivistice održale su kratak sastanak u vezi predstojeće edukacije "Biti volonter" na kojoj će sudjelovati učenici sve tri belomanastirske srednje škole. Dok su razgovarale o detaljima, završavale su posljednje pripreme, a u to spada i pakiranje promidžbenih materijala – majica. 

Vesna, Ana, Sandra i Dragana složile su majice, povezale ih ukrasnom vrpcom i stavile etiketu. Majice su pripremile i odvojile za učenike koji će pohađati edukaciju. Dok se pakiralo ponovila su se zaduženja ponaosob kako bi se sve odvilo po planu.

Edukacija se održava u sklopu projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje".

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok