MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 03. 2023.

Dječja radionica

I ovotjedna tema radionice bila je uskrsnaI ovotjedna tema radionice bila je uskrsna(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 17.3.2023. godine, održana je još jedna dječja radionica u "Oazi". Otpočela je u 17, a završila u 19 sati. Tema radionice su bile naljepnice za staklo.

Za radionicu je pripremljeno puno različitih motiva uskrsne tematike poput zečića, jaja i pilića. Djeca su najprije birala motiv koji će raditi. Odabrani motiv stavljen je u najlonsku košuljicu te je izrada mogla početi.

Dorijan, Rebeka, Mario, Luka i Kristijan su prvo izradili konture, zatim ih popunili raznim akrilnim bojama za staklo. Radovi su ostali u "Oazi" na sušenju, a već na sljedećoj radionici će ih djeca moći nositi kući. Djeci se zadatak jako svidio te su svi napravili po jednu naljepnicu.

Kako su uskrsne radionice ove godine počele malo ranije i kako su djeca zainteresirana za ovaj zadatak, stići će se napraviti još naljepnica na predstojećim radionicama.

Radionicu vodi Sandra Kušenić, a pomaže joj Dragana Brnjevarac.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok