MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 03. 2023.

Sastanak programskog tima

Ana, Vesna i SandraAna, Vesna i SandraU utorak, 6.3.2023. godine, održan je još jedan u nizu sastanaka "Oazinog" programskog tima po projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje".

Sastanku, s početkom u 10 sati, prisustvovale su Sandra, Vesna i Ana koje su razgovarale o provedenim i nadolazećim aktivnostima vezanim uz spomenuti projekt, kao i drugim  aktuelnim temama.

Trenutno su im u fokusu edukacije, volonterske akcije, kao i obilježavanje Svjetskog dana činjenja dobrih djela. Konstatirano je da sve ide po planu, naravno, uz razne, veće i manje, izazove i probleme koji se usputno rješavaju i koji su svakodnevica svakog posla.

Sastanak je završen u 12 sati.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok