MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 03. 2023.

Družionica povodom 8. marta

Druženje povodom 8. martaDruženje povodom 8. marta(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 7.3.2023. godine, dan uoči 8. marta, Dana žena, "Oazina" likovno-kreativna radionica ustupila je mjesto skromnom obilježavanju tog ženama važnog datuma.

Naime, tog dana su "Oazine" korisnice, umjesto uobičajene radionice, imale veselu družionicu na kojoj su se, uz malu zakusku, sokove, muziku, priče i šale, koje su podigle atmosferu – lijepo provele.

I ova mala fešta bila je dovoljna da se korisnice, Rožika, Klara, Slobodanka, Rosa, Veselinka, Jadranka, Vida, Mara, Sanja, Tereza, Savica, Mirjana, Ilonka, Margita, kao i aktivistica Ana osjećaju posebno.

Dvosatno žensko druženje završeno je u dobrom raspoloženju uz međusobno čestitanje, podjelu cvijeća i konstataciju da nam za sreću zaista malo treba i da je žena ženi najbolja podrška.

Prethodni i sljedeći članak: « Sastanak programskog tima Radne posjete »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok