MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 10. 2022.

Druženja uz društvene igre četvrtkom

Iz druženja u druženje...Iz druženja u druženje...U proteklom mjesec listopadu 2022. godine, u "Oazinim" prostorijama nastavilo se druženje uz društvene igre po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Druženja četvrtkom od 16 do 18 sati u prošlom mjesecu su se održavala tri puta i to po slijedećem redu:

  • 6.10.Margita, Klara, Sanja, Savica, Ilonka
  • 13.10.Klara, Savica, Margita, Mara
  • 20.10.Mara, Ilonka, Margita, Klara, Savica

Stalna ekipa koju čine nabrojane korisnice je, uz zaposlenicu Anu, i dalje vjerna omiljenoj društvenoj igri "Rummikub" koji se igra s istim žarom kao i prvoga puta prije više godina. Čak šta više korisnice ne gube niti trena na nepotrebne priče, odnosno rijetko se osvrnu na dnevne i tjedne događaje koji bi im mogli oduzeti dragocjeno vrijeme od igre.

...uvijek se igra 'Rummikub'...uvijek se igra 'Rummikub'Iako su poznanice, velike su rivalke i trude se pokazati u najboljem svjetlu kao igračice, žarko želeći pobjedu. Tako da im je vrijeme uvijek prekratko, a poslužena kava se gotovo uvijek pije hladna jer kombinacije i potezi prevladavaju. Iako ih ne bude puno, atmosfera je uvijek dobra i poticajna.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok