MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 10. 2022.

Zabavno-kreativna dječja radionica

Ovotjedna radionica bila je i kreativna i zabavnaOvotjedna radionica bila je i kreativna i zabavna(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 7.10.2022. godine, na dječjoj radionici, u sklopu projekta "Dječji kutak zabave kroz učenje", aktivnosti su bile različite, po želji djece. Nekome je bio dan za kreativu, a nekome za igranje društvenih igara. Kako se većina djece želi u svemu oprobati, jedan dio radionice iskoristili su za kreativni zadatak, a drugi za natjecanje s drugom djecom u društvenim igrama.

Kreativni zadatak, osmišljen za ovotjednu radionicu, bio je izrada držača za papir od štipaljki. Djeca su farbala štipaljke akrilnim bojama kako bi se mogle osušiti do sljedeće radionice gdje će ih ukrašavati materijalima po želji. Na štipaljke će zalijepiti magnet kako bi držač za papir mogao stajati, primjerice, na hladnjaku.

Drugi dio djece zabavio se igrajući, na našim radionicama vrlo popularnog, "Popišanka" i "Bingo". Naši "igrači" su već sklopili dogovor za sljedeću radionicu i odlučili se za kartanje "Una".

Na radionicu su došli: Vanja, Relja, Antonio, Dario, Iris Aurora, Leon i Dorijan.

Radionice se održavaju u Društvenom centru u "Oazinim" prostorijama u trajanju od 17 do 19 sati svakog petka. Materijal i osvježenje za radionice financira Grad Beli Manastir, a voditeljice radionice su "Oazine" zaposlenice Sandra i Dragana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok