MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 05. 10. 2022.

Gošće iz Velike Plane

Gošćama su rad 'Oaze' predstavile...Gošćama su rad 'Oaze' predstavile...Ove srijede, 5.10.2022. godine, udruga "Projekt građanske demokratske inicijative" (P.G.D.I.) ugostila je predstavnice udruge "Svet reči" iz Velike Plane. Gošće će svoje višednevno studijsko putovanje provesti u Baranji i upoznati se s radom nekolicine udruga s našeg područja. Prvi dan studijskog putovanja imale su priliku upoznati se s "Oazom".

Predstavnice udruge "Svet reči" Jelena Zlatkova, Sanja Pejčić i Živkica Đorđević o radu naše udruge slušale su u "Oazinom" dnevnom boravku. "Oazine" programe i aktivnosti u sklopu programa, kao i "Oazin" volonterski centar i njegovo djelovanje predstavile su Sandra Kušenić, Ana Jeličić i Dragana Brnjevarac. Gošće su također predstavile projekte i aktivnosti svoje udruge.

Susret se završio razmjenom iskustava vezanih uz rad u nevladinom sektoru i problemima s kojima se svakodnevno suočavamo kao organizacije civilnog društva.

...Ana, Dragana i Sandra...Ana, Dragana i Sandra

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok