MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 09. 2022.

Dječja radionica

Dječje radionice održavaju se svakog petkaDječje radionice održavaju se svakog petka(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ovog petka, 23.9.2022. godine, od 17 sati u "Oazinom" dnevnom boravku održala se dječja radionica. Ovoga puta nešto drugačija, u dva dijela.

Kako su na ovoj radionici prisustvovali samo Vanja i Relja, voditeljice Sandra i Dragana su odlučile pitati dečke što žele raditi. Vanjina želja je bila igrati društvenu igru "Popišanka" u kojoj "rastura", a Relja je bio u kreativnom raspoloženju stoga je on htio crtati.

Postignut je kompromis pa se u prvom dijelu radionice igrao "Popišanko", a u drugom crtalo, ali na pomalo neobičan način. Naime, svatko je započeo svoj crtež te je isti nakon isteka 60 sekundi proslijedio osobi s njegove desne strane koja je docrtala nešto svoje. Nakon što se obrnulo nekoliko krugova i nakon što je svatko dobio svoj crtež nazad, zadatak je bio objasniti što se na tom crtežu nalazi. Mašta radi svašta pa je bilo letećih papuča koje su se pretvorile u pčele, puževa koji lebde, Indijanca koji se vijaju po moru u čamcu i šatoru, teletabis koji drži kišobran i pretvara se u lika iz drugog crtića, Interšpara u svemiru i olujnog nevremena. U svakom slučaju, bilo je zanimljivo susresti se sa različitim pogledima na umjetnost.

Dječje radionice se provode u sklopu projekta pod nazivom "Dječji kutak zabave kroz učenje" koji financira Grad Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok